Yrityksemme erityisosaaminen

Erityisosaaminen

 

Matkailualan kirjanpito

Meillä on vuosien kokemus matkailualan ja matkatoimistojen kirjanpidosta ja alan ohjelmistoista. Matkailualan kirjanpito on oma maailmansa monine kiemuroineen ja pykälineen, mutta me tiedämme, miten raha-asiat kirjataan. Sähköisen ohjelmiston ansiosta kirjanpito ei ole sidottu aikaan eikä paikkaan, joten voit keskittyä rauhassa ilahduttamaan ihmisiä, kun me hoidamme puolestasi kirjanpidon.

Osuuskuntien kirjanpito

Teemme osuuskuntien kirjanpitoja. Käytössämme oleva sähköisen taloushallinnon ohjelmisto mahdollistaa osuuskunnan toiminnan jatkuvuuden toimijoiden vaihtuessa. Ohjelmiston ansiosta kirjanpito on selkeää eikä ole sidottu aikaan tai paikkaan. Sähköisen taloushallinnon ohjelmisto antaa myös osuuskunnalle mahdollisuuden päättää itse kenellä sen jäsenistä on hallinnoida kirjanpitoa.